درمان دموددر انسان,بیماری پوستی دمودکس,دمودچیست,دمودچشم,علایم دمودکس,درمان مایت مو,دمودفولیکولاروم,دمودمایت,آزمایش دمودکس,دموددر سگ,پماد ایورمکتین درون ایران,داروی ضد مایت
یکی از مسایلی کـه مـی‌تواند درون ریزش مو و نازک شدن تارهای مو یـا حتی بروز آکنـه دخالت داشته باشد، پماد ایورمکتین در ایران وجود انگل‌های پوستی و عفونت‌های باکتریـایی ویروسی یـا انگلی است.

هشدار درباره انگل دمودکس
دمودانگل مـیکروسکوپی عنکبوتی شبیـه کرم هست که با چشم غیرمسلح دیده نمـی‌شود و در فولیکول مو و زیر پوست زندگی مـی‌کند.
بر اساس آخرین تحقیقات انجام‌شده (به‌ویژه درون دانشگاهای معتبر جهان و آمریکا، از جمله دانشگاه کارولینای شمالی درون آمریکا) تمامـی بزرگسالان این انگل را درون پوست خود دارند اما تفاوت درون تراکم جمعیت این انگل است.

بنا بـه دلایل متعددی از جمله سیستم ایمنی ضعیف بدن، جمعیت این مایت‌ها مـی‌تواند بـه طور چشمگیری افزایش یـابد.
زمانی کـه تراکم جمعیت آفات پوست بیشتر شود، مشکلات متعدد پوست و مو نیز شروع مـی‌شود و با توجه بـه علائم و شدت مشکلات پوست و مو مـی‌توان بـه تراکم جمعیت مایت‌ها و مـیزان حاد بودن آن مشکل پی برد.

از نظر علمـی بـه اثبات رسیده انگل عنکبوتی دموددر ریزش مو، کم‌پشت و نازک شدن مو، جوش، آکنـه، خارش پوست، چین و چروک پوست، پیری زودرس پوست، خشک و خشن شدن پوست، بروز جوش‌های سرسیـاه، تغییر رنگ پوست صورت و بسیـاری از مشکلات پوست و مو نقش دارد.
در مورد دخالت این انگل درون بروز روزاسه نیز نظریـه‌هایی وجود دارد. پماد ایورمکتین در ایران مشخص هست که دموددر افراد مبتلا بـه روزاسه وجود دارد اما این انگل نقش مبهمـی درون بروز این بیماری دارد و دقیقا مشخص نیست دموددلیل بروز روزاسه هست یـا نـه!

متاسفانـه دمودانگل شایعی هست و تحقیقات و شواهد علمـی و تجربی نشان داده بیشتر افرادی کـه موهای نازکی دارند یـا دچار ریزش مو و مشکلات پوستی‌ای مانند آکنـه، جوش صورت، خارش پوست و… هستند و در کل پوست و موی چربی دارند، جمعیت بالایی از این مایت را درون پوستشان دارند.

البته با استفاده از مـیکروسکوپ بـه راحتی و در مدت کوتاهی ظرف چند دقیقه مـی‌توان از وجود این انگل‌ها مطمئن شد و آنـها را مشاهده کرد.
این انگل درون بروز برخی بیماری‌ها دخیل هست که مـهم‌ترین آن همان‌طور کـه مـیهمان مـیزگرد هم اشاره کرده‌اند، جوش‌های مقاوم بـه درمان با طرح خاص مثل یک‌طرفه بودن یـا گروهی بودن و بدون علائم معمول آکنـه مثل کومدون است.

انگل دموداز کجا مـی‌آید و چگونـه مـی‌توان آن را از بین برد؟
انگل‌های دمودمسری هستند و به راحتی از طریق وسایل شخصی مانند حوله، شانـه، برس مو، روبالشی یـا از طریق تماس پوستی مانند بوسیدن از یک مـیزبان بـه مـیزبان دیگر منتقل مـی‌شوند.
البته اماکن عمومـی و از همـه مـهم‌تر سالن‌های زیبایی و آرایشگاه‌ها نیز از جمله مـهم‌ترین مناطق به منظور انتقال انگل‌های دمودهستند. پماد ایورمکتین در ایران چرخه حیـات این مایت‌ها 5 مرحله است.
پس از جفت‌گیری روی پوست سر، زیر پوست سر (فولیکول مو) مـی‌روند و پس از 12 ساعت تخمگذاری مـی‌کنند. مایت‌ها درون هر مرحله تخمگذاری حدود 50 که تا 60 تخم مـی‌گذارند کـه در فولیکول و غدد چربی قرار مـی‌گیرند و پس از حدود 2 هفته بـه مایت‌های بالغ تبدیل مـی‌شوند.
طول عمر این موجودات حدود 30 که تا 90 روز است. این مایت‌ها وارد فولیکول مو مـی‌شوند و کنار آن‌ جا مـی‌گیرند و تغذیـه مـی‌کنند.
افرادی کـه جوش صورت دارند، دچار قرمزی صورت هستند یـا مبتلا بـه فلاشینگ هستند و با تحریکات گرمایی یـا سرمایی، استرس و مصرف غذاها و نوشیدنی‌های تند و داغ سرخ مـی‌شوند، حتما برای درمان مراجعه کنند.
برخلاف تصور بسیـاری از بیماران شستشوی زیـاد و مرتب راه مناسبی به منظور خلاصی از شر این انگل‌ها نیست. شستشوی زیـاد مساوی هست با ریزش مو و آسیب پوست و افزایش جمعیت مایت‌های دمودکس.
برای درمان دمودروش‌های مختلفی وجود دارد. یکی از روش‌های درمان موثر استفاده از لیزر پی‌دی‌ال است.

مقابله با آفت‌ها و انگل‌ها لازم هست ولی کافی نیست
از بین بردن آفت‌ها و انگل‌های پوست و مو یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر هست اما نباید انتظار داشت صرفا با از بین بردن این انگل‌ها و بدون درون نظر گرفتن سایر موارد مانند نقش ویتامـین‌ها و مـینرال‌ها و…تمام مشکلات پوست و مو برطرف شوند.
یکی از روش‌هایی کـه برای تقویت فولیکول مو پیشنـهاد مـی‌شود، مزوتراپی است. ترکیبات آمپول‌های مزوتراپی با توجه بـه اینکه چه کاربردی دارد، حاوی ترکیبات مختلفی است.

برای تقویت رشد مو مـی‌توان از ویتامـین‌های ضروری و ترکیبات گشادکننده موضعی عروق استفاده کرد. این ترکیبات بـه زیر پوست و فولیکول مو تزریق مـی‌شود و به غذارسانی و تقویت ریشـه مو کمک مـی‌کند.
در افرادی کـه مویرگ‌هایشان بـه دنبال استرس عصبی منقبض مـی‌شود و غذارسانی و اکسیژن‌رسانی کافی ممکن نیست، همچنین درون افرادی کـه به‌دلیل کم‌کاری تیروئید چربی‌خون بالا یـا سوء‌تغذیـه دچار ریزش مو شده‌اند، مزوتراپی مـی‌تواند موثر باشد، اما نباید از این موضوع غافل شد کـه این کار موقتی هست و ترکیبات تزریق‌شده بعد از مدت کوتاهی یعنی 2 که تا 3 روز مصرف مـی‌شوند.
به عبارتی، مزوتراپی گرچه بی‌تاثیر نیست و مـی‌تواند آثار مفیدی داشته باشد، اما کار زیربنایی انجام نمـی‌دهد. برخلاف مزوتراپی PRP (پی‌آرپی) مـی‌تواند موثرتر و آثار آن دائمـی‌تر باشد.

در پی‌آرپی عوامل رشد کـه در پلاکت آزاد مـی‌شود بـه فولیکول مو مـی‌چسبد و به رشد و تقویت آن کمک مـی‌کند. نکته‌ای کـه نباید فراموش کنید این هست که اگرچه مـی‌توان مایت‌ها را با کرم‌های مخصوص ضدمایت از بین برد و مو را به منظور رویش دوباره تقویت کرد، اما درون کنار آن فرد حتما به تقویت سیستم ایمنی هم اهمـیت دهد و بهداشت را رعایت کند. افراط و تفریط درون مصرف مواد غذایی خطرناک است.
افراط درون مصرف مواد غذایی باعث افزایش چربی زیرپوستی مـی‌شود و جمعیت مایت‌ها را بالا مـی‌برد. کمبود مواد غذایی نیز فقط تضعیف‌کننده سیستم ایمنی است.

ماسک‌های تقویت‌کننده موضعی بی‌تاثیر است
پوست از 3 لایـه تشکیل شده و فولیکول مو درون عمق پوست قرار گرفته است. مواد مغذی بـه شکل موضعی بـه عمق پوست نفوذ نمـی‌کنند. بـه عبارتی، ماسک‌های تخم‌مرغ و ماسک‌هایی از این قبیل هیچ نشق و فایده‌ای درون تقویت ریشـه مو ندارند.
برای تقویت ریشـه مو حتما مواد مغذی از طریق جریـان خون بـه فولیکول مو برسد. مـهم‌ترین ماده غذایی کـه کمبود آن مـی‌تواند سبب نازکی و ریزش مو و بروز چروک‌های پوستی شود نیز پروتئین است. درون افرادی کـه رژیم‌های سخت غذایی مـی‌گیرند، شاهد ریزش مو ناشی از کمبود پروتئین هستیم.
غیر از آن، کمبود آنتی‌اکسیدان‌ها از جمله ویتامـین C و A و E هم مـی‌تواند مشکل‌ساز شود. هویج و خرمالو حاش‌سازهای ویتامـین A، جوانـه‌ها منبع غنی ویتامـین E و انواع مرکبات، کیوی و فلفل دلمـه‌ای منبع ویتامـینC هستند.

برخلاف تصور رایج، نباید از مصرف چربی‌های مفید غافل شد. چربی‌های مفید درون آجیل، روغن کانولا، روغن زیتون و خود زیتون وجود دارد و به انعطاف‌پذیری و تنظیم رطوبت پوست کمک مـی‌کنند. افرادی کـه ریزش مو دارند، حتما از نظر کم‌خونی فقر آهن نیز بررسی شوند و در شرایط لازم مکمل آهن مصرف کنند.

سلامت

: پماد ایورمکتین در ایران




[دمودو بیماری پوستی (علائم ونشانـه،راه درمان) - پارسیـان لب پماد ایورمکتین در ایران]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Fri, 20 Jul 2018 02:47:00 +0000